На Тернопіллі житель Бучацького району, перебуваючи під слідством, обікрав приватне підприємство

На Тернопіллі житель Бучацького району, перебуваючи під слідством, обікрав приватне підприємство

27.07.14 16:23 0 839
Камера відеоспостереження допомогла бучацьким міліціонерам оперативно встановити особу зловмисника, який скоїв крадіжку грошей з приватного підприємства. Причетним до злочину виявився неодноразово судимий 23-річний житель одного із сіл району.

Повідомлення про крадіжку надійшло до працівників райвідділу від власника підприємства. Вранці, прийшовши на роботу, чоловік побачив розбите скло в одному з кабінетів адмінбудівлі, а всередині – відчинений сейф, в якому зберігалися гроші. Зі сховку зникло понад три тисячі гривень.

Працівники міліції розпочали пошуки крадія. Оперативникам вдалося швидко встановити його особу. Допомогла їм у цьому камера відеонагляду, яка була встановлена у приміщенні будівлі. 23-річного крадія розшукали. Той зізнався у вчиненому.

Як з’ясувалося, хлопець не вперше порушує закон. Декілька місяців тому міліціонери взяли його на гарячому під час скоєння крадіжки. На даний час провадження розглядається в суді.

Частину крадених з підприємства грошей юнак встиг витратити на розваги, решту вилучили правоохоронці.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бучацького райвідділу міліції Анатолій Мельник, щодо підозрюваного розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Дане діяння карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ