Тернопільські міліціонери викрили у крадіжках хатню помічницю

Тернопільські міліціонери викрили у крадіжках хатню помічницю

27.07.14 12:33 0 910
Декілька найменувань золотих прикрас загальною вартістю тридцять тисяч гривень з помешкання тернополянки поцупила няня. Щодо липкорукої хатньої робітниці міліціонери відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Хатній помічниці, в обов’язки якої входив догляд за дітьми, жителька обласного центру довіряли до тих пір, поки не помітила, що з квартири почало зникати золото. Не маючи беззаперечних доказів причетності няні до крадіжок, жінка не хотіла зводити наклеп на працівницю. Однак, випадок допоміг вивести злодійку на чисту воду.

Якось, йдучи на прогулянку з дітьми, помічниця забула у помешканні роботодавців сумочку. Господиня, аби не мучитися більше сумнівами, насмілилася перевірити її вміст. Всередині вона знайшла кілька квитанцій з ломбарду, де зазначалося, що няня отримала кругленьку суму готівки за золоті прикраси.

- З’ясувалося, що в період з березня по червень няня кілька разів спустошувала вміст скарбнички господарів, - повідомив т.в.о начальника Тернопільського міськвідділу міліції Петро Гукалюк. – Загалом вона поцупила вісім найменувань золотих виробів. Збиток потерпілі оцінили в тридцять тисяч гривень.

39-річна няня-крадійка не стала заперечувати своєї причетності до скоєння злочину. Частину краденого вона вже повернула колишнім роботодавцям. Решту обіцяє відшкодувати готівкою.

Зараз міліціонери перевіряють ласу до чужого майна хатню помічницю на причетність до скоєння інших злочинів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Американці винайшли ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ