На Тернопіллі чортківські свободівці допомагають ремонтувати БТР

На Тернопіллі чортківські свободівці допомагають ремонтувати БТР

27.07.14 13:57 0 838
Чортківська районна організація ВО "Свобода" допомагає відремонтувати бронетранспортер, що перебуває на території розформованої Тернопільської військової частини з 80-х років. БТР у задовільному стані. Для того, щоб він повністю функцію вав за призначенню, необхідно його розібрати і провесті ремонт окремих частин. Ремонт обійдеться у 5000 грн.

Бронетранспортер призначений для транспортування піхоти на полі бою, ведення ними бою з машини та вогневої підтримки їх у період та після спішування. Використовується для ведення розвідки, охорони, патрулювання. Також для доставки на полі бою зброї, боєприпасів та інших військових вантажів, евакуації поранених.

"Зустріли вояки нас привітно. Розформована Тернопільська військова частина не мала можливості відремонтувати БТР самостійно. Ми усіляко підтримуємо, і не лише морально, але й матеріяльно наших військових. Солдати ціною власних зусиль інколи і життів відстоюють незалежність країни. Ми у великому боргу перед ними. ВО "Свобода" і надалі забезпечуватиме військових у зоні АТО технікою і амуніцією", – зазначив голова Чортківської районної організації ВО "Свобода" Іван Калакайло.

Після капітального ремонту свободівці планують відправити бронетранспортер на схід України – в зону АТО – Тернопільському батальйону територіяльної оборони. Чортківська районна організація ВО "Свобода" намагається налагоджувати зв'язки і допомагати армії надалі. Планується поїздка на польський кордон для перевозки амуніції.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через 20 років половину ...
Наступна новина: За побиття жінки металевим ...

КОМЕНТАРІ