В Івано-Франківській області у Коломиї міліція посилила охорону громадського порядку

В Івано-Франківській області у Коломиї міліція посилила охорону громадського порядку

27.07.14 14:14 0 777
Задля безпеки мешканців Коломийського району та з метою профілактики правопорушень у громадських місцях, попередження грабежів, хуліганських проявів, незаконного розповсюдження наркотичних засобів, виявлення фактів незаконного обігу вогнепальної зброї, розшуку злочинців та попередження дорожньо-транспортного травматизму - міліція посилила охорону громадського порядку.

Вчора на оперативно-профілактичне відпрацювання Коломийського району задiювались додаткові сили обласного управління, сусідніх райвідділів та місцевих працівників міліції.

Значно збільшиться кількість нарядів, які патрулювали вулиці міста Коломиї та місця масового перебування людей.

У ході проведеної роботи міліціонери задокументували 13 кримінальних правопорушень, склали 72 протоколи про адміністративні правопорушення, перевірили 128 власників зброї та 147 осіб, які перебувають на обліку у міськвідділі міліції, а також встановили місцезнаходження однієї особи, яка перебувала у розшуку.

Зокрема працівники ДАІ виявили водіїв, котрі порушували правила дорожнього руху та керували автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Для безпеки громадян і підтримки правопорядку міліція Прикарпаття проводить подібні заходи систематично в усіх населених пунктах краю, адже вони позитивно впливають на стан криміногенної ситуації, тобто сприяють зменшенню вчиненню злочинів та правопорушень.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ