В Івано-Франківську затримано грабіжника за "гарячими слідами"

В Івано-Франківську затримано грабіжника за "гарячими слідами"

27.07.14 12:18 0 814
Зловмисник серед білого дня на одній із вулиць обласного центру, неподалік торгового кіоску зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок з кулоном, таким чином завдавши потерпілій збитків на суму понад 5 тисяч гривень. Грабіжник відразу ж побіг до парку, де його невдовзі затримали правоохоронці.

До Івано-Франківського міськвідділу міліції зателефонувала 50- річна жителька міста і повідомила про пограбування. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Жінка розповіла, що поверталася додому від родичів, коли на зустріч їй вийшов невідомий чоловік. Несподівано кинувся на неї, зірвав з шиї золоті прикраси і миттю втік.

Міліціонери опитали свідків події, з’ясували всі обставини грабунку, а отримавши детальний опис підозрюваного розпочали пошуки грабіжника. Правоохоронці перевіряли місця можливого збуту крадених речей та осіб, які раніше притягувалися до відповідальності за аналогічні правопорушення. Так під час проведення слідчо-оперативних заходів оперативники карного розшуку спільно з дільничними інспекторами міськвідділу міліції затримали зловмисника, коли той повертався додому. Ним виявився 26-річний раніше судимий місцевий житель. При особистому огляді у нього вилучили коштовності потерпілої.

Під час розмови з працівниками міліції зловмисник своєї вини не визнав, але й звідки у нього ланцюжок пограбованої жінки пояснити не зміг. Наразі речові докази вилучено, та згодом їх буде повернуто власниці.

За цим фактом слідчим відділом Івано-Франківського міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові фракція ...
Наступна новина: У пацієнта туберкульозної ...

КОМЕНТАРІ