Перший заступник начальника УМВС Хмельниччини виступив перед громадою на народному віче

Перший заступник начальника УМВС Хмельниччини виступив перед громадою на народному віче

29.07.14 08:02 0 801
У Хмельницькому відбулося народне віче, присвячене обговоренню тих проблем та потреб, які виникають перед подолянами, котрі несуть службу у зоні проведення антитерористичної операції. Перед громадою від імені правоохоронців області виступив перший заступник начальника УМВС Сергій Ковальов.

— у зоні проведення АТО перебуває декілька груп працівників міліції області, в тому числі і бійці нещодавно створеного підрозділу міліції особливого призначення «Богдан». Вони несуть службу по охороні громадського порядку у містах та на блокпостах, надають допомогу у розкритті злочинів місцевим правоохоронцям, які залишись вірними присязі, — розповів громаді Сергій Іванович.

Від імені керівництва обласної міліції перший заступник подякував усім тим громадським організаціям, підприємствам, установам, приватним підприємцям та пересічним громадянам, які надавали і надають матеріальну, організаційну допомогу чи просто моральну підтримку правоохоронцям, які несуть службу у зоні АТО та готується до відправки на схід країни.

— У такій ситуації найяскравіше проявляється єдність та небайдужість українців, — зазначив полковник міліції. — Я щиро дякую усім, хто допомагав і допомагає працівникам міліції у такий нелегкий час, і сподіваюся, що об’єднання зусиль принесе нам найшвидшу перемогу.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Співай, Соловей

КОМЕНТАРІ