Хмельниччина: на Дунаєвеччині внаслідок ДТП важко травмувалася жінка-водій та три її пасажирки

Хмельниччина: на Дунаєвеччині внаслідок ДТП важко травмувалася жінка-водій та три її пасажирки

29.07.14 08:47 0 700
Внаслідок автопригоди, що сталася на автомобільній дорозі «Дунаївці — Грушка» поблизу села Мушкутинці, важкі тілесні ушкодження отримали чотири мешканки села Великий Жванчик Дунаєвецького району.

Перебуваючи за кермом автомобіля «Volkswagen Passat B4», 45-річна жінка втратила контроль за рухом свого автомобіля, з’їхала на узбіччя та врізалась у дерево.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка-водій отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому кількох ребер, забійних ран голови та гомілки. Ще три її пасажирки також отримали важкі травми. У 42-річної жінки діагностували переломи лобної та сідничної кісток, забій грудної клітки та струс головного мозку. У наймолодшої, 31-річної пасажирки, виявили перелом кісток черепа, забійні рани голови та вивих лівого передпліччя. А у найстаршої, 46-річної — перелом правої плечової кістки, закриту травму живота та струс головного мозку. Наразі усі потерпілі перебувають у лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: До проблем торгівлі людьми ...

КОМЕНТАРІ