Раніше судимий чернівчанин обікрав склад магазину

Раніше судимий чернівчанин обікрав склад магазину

29.07.14 12:36 0 643
50-річний чоловік вже вісім разів був судимий. Востаннє майже 10 років відбував покарання за розбійний напад і лише в березні вийшов на волю.

Коли чоловік повернувся додому, намагався знайти роботу. Але все ніяк не вдавалося заробити достойну для життя копійчину. Тож час від часу він збирав макулатуру і здавав її у пункти прийому.

Але довго втриматися від криміналу чернівчанин так і не зміг. Одного разу, проходивши повз магазин, він помітив, що двері складу ледь відчинені. Не вагаючись, зловмисник проник всередину та виніс звідти 2 ящики з упаковками вермішелі і бульйону швидкого приготування, прихопив з собою ще й 4 ящики соку. Загальна вартість викраденого – близько півтисячі гривень.

Викрили зловмисника працівники сектору карного розшуку Шевченківського райвідділу УМВС. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває. Чоловіка перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території міста.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ