Діти з Волині моляться за мир і спокій в Україні

Діти з Волині моляться за мир і спокій в Україні

29.07.14 09:50 0 671
З ранкової молитви про припинення війни та панування миру в державі розпочинається кожен день учасників православно-патріотичного наметового дитячого табору Рожищенського благочиння, що розкинувся на березі озера Чебені. Цьогорічна зміна побила всі рекорди, адже тут зібралося більше 150 дітей із району та обласного центру.

Програма перебування у наметовому містечку православно-патріотичного табору – цікава та насичена. Нові знайомства, пізнавальні бесіди з духовними наставниками, розваги, підготовка номерів художньої самодіяльності… Тож сумувати не доводиться. Особливо зацікавила дітей зустріч із справжніми майстрами карате. Хлопчаки прагнули повторювати найпростіші рухи, аби навчитися чинити опір та протистояти нападнику.

– Долучилися до проведення змістовного дозвілля підлітків і працівники міліції, – зауважила начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області Інна Остапович. – Правоохоронці розповіли про основні аспекти роботи людей у синіх одностроях, наголосили на шкідливості вживання алкоголю, наркотиків та тютюнопаління, а також разом із дітьми повторили правила дорожнього руху і поведінки на водоймах.

І хоч ігри, веселощі та чаруюча природа повністю захоплювали дитячу увагу, проте вечірньої пори діти молитвою звертаються до Всевишнього із проханням про закінчення війни на Сході держави, адже рідні багатьох учасників табору захищають цілісність України, перебуваючи в зоні проведення антитерористичної операції.

СЗГ УМВС України

у Волинській області

(За матеріалами СКМСД)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ