У Волинській області володимир Гунчик озвучив основні завдання на найближчий час

У Волинській області володимир Гунчик озвучив основні завдання на найближчий час

29.07.14 15:10 0 671
Мобілізаційно-оборонна робота, підготовка області до роботи в осінньо-зимовий період та формування бюджету на 2015 рік – це основні завдання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика на найближчий час. Про це він особисто повідомив під час оперативної наради.

За словами керівника виконавчої гілки влади в області, найближчим часом сектори оборонної та мобілізаційної роботи апарату ОДА будуть підсилені кадрами. Володимир Гунчик доручив керівнику апарату підготувати пропозиції та підібрати з числа працівників відповідні кадри. «Зараз країна в небезпеці, йде війна, а тому одна людина не може виконувати такий обсяг роботи. Якщо хтось відмовиться виконувати цю роботу, я розглядатиму це як не бажання працювати та прийму відповідне рішення», - зауважив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик також доручив за два дні оновити та сформувати списки сімей військовослужбовців, які потребують допомоги: «Ми повинні володіти ситуацією та працювати в режимі он-лайн. Не до нас мають йти члени цих сімей, а ми повинні йти до них та знати, що у них робиться кожен день».

Що стосується обласного бюджету наступного року, голова облдержадміністрації закликає керівників профільних управлінь та департаментів, зайнятися його підготовкою та формуванням найближчим часом. Для того, щоб в грудні поточного року мати основні параметри та напрямки фінансування найнеобхідніших статей бюджету.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Помер народний артист ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ