На Волині створять координаційний центр з протидії тероризму

На Волині створять координаційний центр з протидії тероризму

29.07.14 14:12 0 649
Задля покращення мобілізаційної та оборонної роботи Волині створять координаційний центр з протидії тероризму. Про це під час оперативно наради повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Центр займатиметься усіма питаннями, які пов’язані з нинішньою ситуацією в країні.

«Акценти наших політичних противників все більше зміщується зі Сходу в Центр та на Захід України. Ними проводиться робота з усіма верствами населення, щоб підірвати економічну та суспільно-політичну ситуацію в державі. Ми знаходимось в стані війни, тому має бути розроблений цілий комплекс заходів, щоб забезпечити мир та спокій на Волині та в Україні», - зазначив голова облдержадміністрації.

Зокрема, Володимир Гунчик, наголосив, що вже в Тернопільській області правоохоронці затримали групу осіб, що вербували мирних жителів вступити до лав сепаратистів.

Також координаційний центр з протидії тероризму займатиметься допомогою сім’ям військовослужбовців, котрі беруть участь в антитерористичній операції, пораненим та загиблим.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ