У Луцьку перевірятимуть стан житлових будників та установ щодо підготовки до опалювального сезону

У Луцьку перевірятимуть стан житлових будників та установ щодо підготовки до опалювального сезону

29.07.14 13:24 0 655
На цьому наголосила заступник міського голови Лариса Соколовська під час засідання робочої групи з підготовки до опалювального сезону. Серед членів робочої групи – керівники комунальних підприємств житлової сфери, ЖКП та працівники профільних структурних підрозділів міської ради.

Лариса Соколовська зауважила, що цьогорічна підготовка до зими буде в інших умовах, ніж в попередні роки, адже суспільна-політична ситуація в державі - дуже складна. «Ми повинні бути готові до всього», - зазначила вона.

Під час наради пріоритетними завданнями підготовчого періоду визначено виконання запланованих заходів з підготовки об’єктів життєзабезпечення міста до роботи в зимовий період у повному обсязі та у встановлені терміни, а також забезпечення виконання заходів з енергозбереження. Для цього ДКП «Луцьктепло» розробило оперативний план технічних заходів щодо зменшення споживання природного газу котельнями. Додатково заходи з енергозбереження впроваджуватимуться і в бюджетній сфері.

Заступник міського голови Лариса Соколовська надала доручення здійснити інвентаризацію закладів освіти та охорони здоров’я, аби вивчити ситуацію, у яких приміщеннях в критичних ситуаціях можна понизити рівень теплопостачання. Також – перевірити ізоляцію тепломереж та електричної проводки в житлових будинках міста.

«Необхідно взяти на контроль заявки від будинків щодо їх підтоплень. Перевірити стан мереж, запірної арматури, виявити причини та ліквідувати їх», - звернулася вона до департаменту ЖКГ.

«У зв’язку з суспільно-політичною ситуацією, й аби невідомі особи не проникали у підвали та горища житлових будинків, потрібно перевірити наявність та справність замків», - наголосила вона.

Ще одним пріоритетним напрямком – є ремонт покрівель житлових будинків та усіх інших закладів міста. Тож, зважаючи на фінансову ситуацію у бюджеті міста, здійснюватимуть ремонт у тих приміщеннях, де це першочергово необхідно.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: З нагоди Дня Хрещення ...

КОМЕНТАРІ