Волинська область: рятувальники стежать за пожежною безпекою під час жнивної кампанії

Волинська область: рятувальники стежать за пожежною безпекою під час жнивної кампанії

29.07.14 13:49 0 620
Працівники У ДСНС у Волинській області надали практичну допомогу місцевим підрозділам У ДСНС у виконанні розпорядження голови Волинської обласної державної адміністрації від 5 червня 2014 року №204 «Про забезпечення охорони врожаю зернових культур та грубих кормів від пожеж в області у 2014 році».

Рятувальники провели рейдові перевірки протипожежного стану місць зберігання грубих кормів та зерна нового врожаю, сільгосптехніки, яка задіяна при зборі зернових культур, сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств району. З керівниками та працівниками господарств проведено додаткові протипожежні інструктажі, та ще раз нагадано основні вимоги правил пожежної безпеки в період жнив.

Особлива увага зверталась на забезпеченість господарств та техніки первинними засобами пожежогасіння, водопостачання, справність сільськогосподарської техніки, обкошення хлібних масивів, які прилягають до доріг та лісопосадок.

Також було перевірено бойову готовність місцевої пожежної охорони, особлива увага зверталась на технічний стан пожежної техніки та пожежно-технічного обладнання, приміщень для утримання техніки та особового складу, їх готовність до виїзду за викликом. Адже збереження врожаю від вогню обов’язок кожного громадянина!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 28 липня 2014: іменинники, ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: бережіть ...

КОМЕНТАРІ