У Нововолинську затримали наркокур'єра

У Нововолинську затримали наркокур'єра

29.07.14 17:40 0 667
Чоловік збував бупренорфін не лише місцевим, а й через мережу Інтернет – жителям інших населених пунктів.

У поле зору працівників сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків 29-річний місцевий житель потрапив у травні. З’ясувалося, що чоловік на території міста, поблизу нічного клубу, збував наркотичний засіб бупренорфін.

– Згодом ми встановили його причетність до продажу наркотиків через мережу Інтернет, – розповів начальник СБНОН міськвідділу міліції Валентин Семенуха. – Вартість однієї таблетки препарату коливалася від 400 до 500 гривень. Окрім того, з’ясували й інші способи збуту наркотиків: від жителів інших населених пунктів спритник отримував гроші на кредитну картку, а наркотик передавав рейсовим автобусом. Якщо ж препарат хотіли придбати місцеві жителі, по мобільному телефону домовлявся про місце зустрічі, де й відбувалася угода купівлі-продажу.

Загалом у наркокур’єра правоохоронці провели три оперативних закупівлі бупренорфіну, а відтак поблизу автостанції його затримали.

– При особистому огляді фігуранта та обшуку в його помешканні було виявлено та вилучено гроші, наркотичні засоби, комп’ютерну техніку, з допомогою якої він збував наркотик через мережу Інтернет, засоби зв’язку та кілька сім-карток різних операторів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, пересилання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу, – наголосив Валентин Семенуха.

Згідно із законом, спритник може отримати до 10-ти років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ