У Волинській області контрреволюційні депутати не змогли відправити у відставку голову Любомльської райради

У Волинській області контрреволюційні депутати не змогли відправити у відставку голову Любомльської райради

29.07.14 08:01 0 829
28 липня 2014 року позачергова сесія Любомльської райради не підтримала ініціативу групи колишніх депутатів-"регіоналів" та їхніх сателітів стосовно відставки нинішнього голови районної ради свободівця Миколи Сушика.

На позачергову сесію районної ради завітали представники Майдану та громади. За результатами голосування 31 депутат районної ради не підтримав проєкту рішення про відставку голови Любомльської райради Миколи Сушика. Всього не сесії були присутні 45 депутатів, проте частина депутатів не захотіли брати участь у голосуванні та втекли з зали засідань, а троє утрималися.

"Більшість депутатів показали, що вона з громадою і зважають на її думку. Я вдячний за таку позицію обранців. Реваншу "регіоналів" та їхніх поплічників не сталося. Ми не повинні допустити, щоби "регіонали" скористалися війною в державі здійснили внутрішню контрреволюцію", - прокоментував підсумки голосування голова райради Микола Сушик.

Зазначимо, що 15 липня 2014 року група екс-"регіоналів" та їхніх сателітів виступила з ініціативою щодо зміщення голови Любомльської райради свободівця Миколи Сушика.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ