Закарпатська область: рятувальники підтримують громадян, які переміщуються із районів проведення АТО та тимчасово окупованих територій

Закарпатська область: рятувальники підтримують громадян, які переміщуються із районів проведення АТО та тимчасово окупованих територій

29.07.14 17:15 0 649
Щодня на Закарпаття прибувають громадяни, які вимушені залишати свої домівки на Сході країни та на тимчасово окупованому Кримському півострові. Так, на сьогоднішній день у Закарпатській області знайшли прихисток та мирне небо над головою 886 вимушених мігрантів; з них 664 людини, які виїхали зі східних областей, та 222 особи, які переміщенні з тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій спільно з органами виконавчої влади, громадськими організаціями та волонтерами надають всебічну допомогу, адже переселенці мають відчувати підтримку в скрутний для них час, та якомога швидше пристосуватись до нових, нормальних умов життя.

Окрім цього, під час реєстрації тимчасові переселенці отримують і психологічну допомогу, адже майже всі вони перебувають у стані розпачу та невпевненості у завтрашньому дні. Спілкуючись із вимушеними мігрантами, психологи Управління ДСНС України у Закарпатській області намагаються відволікти дорослих та дітей від сумних думок, допомогти їм швидше оговтатися та віднайти себе у новому середовищі. Головне, повернути людям впевненість у завтрашньому дні та допомогти їм адаптуватися буденному житті.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Операція ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ