В Івано-Франківській області в Коломиї чоловік розбив вхідні двері в магазин, щоб там поспати

В Івано-Франківській області в Коломиї чоловік розбив вхідні двері в магазин, щоб там поспати

29.07.14 10:38 0 676
Днями в Івано-Франківську близько 5 години ранку на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного супермаркету по вулиці Палія, що в м.Коломия. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

Прибувши на місце події, правоохоронцями було виявлено, що вхідні двері в супермаркет розбиті. Дотримуючись заходів особистої безпеки, працівники міліції зайшли в приміщення й побачили невідому особу, яка лежить на підлозі магазину з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції та карету швидкої допомоги, адже в невідомого були численні порізи рук та обличчя від розбитого ним скла.

Паспортні дані правопорушника на місці події міліціонерам встановити не вдалося у зв’язку з його неадекватною поведінкою.

Затриманого працівники швидкої допомоги доставили в Коломийську центральну районну лікарню для надання медичної допомоги. На разі по даному факту ведеться перевірка. Сума завданих збитків встановлюється.

Марія Мельникович,

УДСО при УМВС України

в Івано-Франківській області

http://dso.gov.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Луцьку голова ...

КОМЕНТАРІ