В Івано-Франківській області розшукуються особи, які причетні до крадіжки ноутбука з міні-буса "Citroen Jumpy"

В Івано-Франківській області розшукуються особи, які причетні до крадіжки ноутбука з міні-буса "Citroen Jumpy"

29.07.14 09:57 0 697
Із автомобіля «Citroen Jumpy» водій, якого перевозив пасажирів із обласного центру до міста Долина вчинено крадіжку техніки. Чоловік одразу ж зателефонував на спецлінію «102».

Виїздом слідчо-оперативної групи Долинського райвідділу міліції на місце події встановлено, що невідомі особи із салону автомобіля викрали ноутбук марки «Hewllett». Крадіжку вчинено тоді, коли водій ненадового залишив транспортний засіб без нагляду.

Наразі правоохоронці проводять весь комплекс оперативно-розшукових заходів спрямованих на всановлення осіб, які вчинили крадіжку.

Шановні громадяни! Якщо володієте інформацією, яка зможе допомогти правоохоронцям встановити осіб, котрі причетні до скоєного, будь ласка, зверніться до відділення міліції або телефонуйте «102».

Конфіденційність гарантовано!

Міліція звертається із застереженням до водіїв та власників автотранспорту!

- Не залишайте в автомобілі, особливо на ніч, цінні речі, також пильнуйте документи, звичайно, що їх можливо відновити, але на це ви затратите свій час (посвідчення водія, техпаспорт та інші);

- замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго;

- закривайте кришку бензобака – це не тільки попередить крадіжку бензину, а й у випадку угону залишить злочинців без можливості заправити машину;

- звертайте увагу на людей, які цікавляться вашим автомобілем;

- не зберігайте в салоні автомобіля викрутки та інші предмети, які можуть бути використані для запуску двигуна без ключа запалювання.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Сімейний бізнес за ...

КОМЕНТАРІ