В Івано-Франківській області тисменицькі міліціонери розкрили дві крадіжки з автомобілів

В Івано-Франківській області тисменицькі міліціонери розкрили дві крадіжки з автомобілів

29.07.14 08:45 0 676
Залишати речі у незамкнутих автомобілях, як свідчить статистика, - погана звичка не одного водія. Відтак лише за останні два дні на Прикарпатті було зафіксовано 3 факти викрадення майна власників з салонів їх транспортних засобів шляхом вільного доступу. Два з цих злочинів вже розкрито.

Зокрема, тисменицькі міліціонери встановили особи підозрюваних у вчиненні крадіжок з легковиків, залишених без нагляду на території приватного підприємства. Зловмисники викрали з однієї автівки мобільний телефон та дорогі окуляри, з іншої - GPS-навігатор. Згодом ці речі як докази вилучили у двох 19-річних місцевих мешканців.

Тим часом в Івано-Франківську правоохоронці розшукують невідомців, які напередодні скористалися незачиненими дверцятами автомобіля, припаркованого біля торгового центру. З салону машини зникли ноутбук та інструменти.

Тож не зайвим буде ще раз наголосити: щоб не опинитися в ролі потерпілого, автовласникам варто передусім самим подбати про безпеку власного майна, а не спокушати охочих до легкого збагачення осіб.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі розпочався ...
Наступна новина: Хмельниччина: на ...

КОМЕНТАРІ