У Львівській області Олег Панькевич звернувся із запитом щодо затримки виплат казначейством у Херсоні

У Львівській області Олег Панькевич звернувся із запитом щодо затримки виплат казначейством у Херсоні

29.07.14 12:59 0 710
Заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич звернувся до голови Державної казначейської служби України Тетяни Слюз з проханням вжити невідкладних заходів із проведення платіжних доручень управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку, департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради. Про це йдеться в його депутатському запиті, який було виголошено на засіданні сесії Верховної Ради України 25 липня 2014 року.

За інформацією Херсонського міського голови Володимира Миколаєнка, органи Державної казначейської служби не проводять платіжні документи, які надають виконавчі органи Херсонської міської ради для забезпечення розрахунків за виконані роботи та надані послуги, які належать до розряду "незахищених статей видатків бюджету". Володимир Миколаєнко зазначає, що така ситуація паралізує роботу підприємств та унеможливлює подальше якісне виконання ними обов'язків щодо належного утримання міста.

Олег Панькевич просить поінформувати його про причини затримки проведення платіжних документів, що надаються виконавчими органами Херсонської міської ради з метою належного фінансування видатків транспортної, дорожньої інфраструктури, зв'язку, житлово-комунального господарства та медичних установ міста Херсон на загальну суму 2 278,7 тис. грн. та вжити всіх можливих заходів для фінансування невідкладних потреб Херсонської міськради, її комунальних підприємств та закладів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ