У Львівській області III Міжнародна виставка медичного туризму, SPA&Wellness – Healthcare Travel Expo

У Львівській області III Міжнародна виставка медичного туризму, SPA&Wellness – Healthcare Travel Expo

29.07.14 08:07 0 847
14 по 16 жовтня 2014 ВЦ «КиївЕкспоПлаза», м. Київ, вул. Салютна, 2-Б, гостинно відкриє свої двері III Міжнародна виставка медичного туризму, SPA&Wellness – Healthcare Travel Expo, орієнтована на практику надання високоякісних медичних послуг на території України та за її межами. Виставка проходить паралельно з головною подією галузі охорони здоров’я України – V Ювілейним Міжнародним Медичним Форумом «Інновації в медицині – здоров’я нації».

Проведення виставки Healthcare Travel Expo продиктовано зростаючим інтересом до ринку надання медичних послуг на території України і за кордоном. Так, за офіційними даними, понад 150 тис. осіб щорічно відкривають для себе доступ до високого рівня медицини, комплексної діагностики та лікування в іноземних країнах. Географія відвідування з кожним роком розширюється. Ізраїль, Німеччина, Швейцарія, Туреччина, Польща, Угорщина, Фінляндія, Чеська Республіка, Таїланд, Австрія – найпопулярніші серед українців країни для лікування за кордоном.

Виставка дає можливість ознайомитися з компаніями, які працюють у сфері медичного туризму, медичними центрами, центрами реабілітації та фізіотерапії, приватними клініками, лікарнями, санаторіями, курортами тощо.

Виставка відбудеться за підтримки Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Міністерства охорони здоров’я України, Національної академії медичних наук України. За сприяння Інформаційного бюро «Угорський туризм», Польської Туристичної Організації, Представництва CzechTourism в Україні, Посольства Малайзії в Україні, Торгового відділу Посольства Австрії – ADVANTAGE AUSTRIA, Торгово-промислової палати Куби.

Метою Виставки є об’єднання великих постачальників лікувально-оздоровчих оздоровчих послуг та представників турбізнесу не тільки України, але також країн ближнього і далекого зарубіжжя для організації виїзного та в’їзного медичного туризму.

Детальна інформація: Тел.: +380 (44) 526-90-25

E-mail: marketing@htexpo.com.ua, www.htexpo.com.ua

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ