Ірина Сех: Заступник міністра оборони запевнив, що в 24-ту та інші бригади скеровують підсилення

Ірина Сех: Заступник міністра оборони запевнив, що в 24-ту та інші бригади скеровують підсилення

29.07.14 15:04 0 673
Заступник міністра оборони України Петро Мехед у телефонній розмові повідомив голові Львівської облдержадміністрації Ірині Сех, що для підсилення бійців 24-ої механізованої бригади, а також 72-ої та 79-ої бригад вживають усіх заходів.

Як зазначила Ірина Сех, вона отримує тривожні звістки про військовослужбовців із Львівщини, які перебувають в зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області. Зокрема, критична ситуація на КПП «Довжанський», оборону якого тримають бійці 24-ої бригади. Як повідомив заступник міністра, раніше довелося госпіталізувати в лікарню РФ поранених на КПП «Довжанський», однак на цю годину поранених українських військових, окрім двох важких, яких не можна було транспортувати, перевезено до України.

Петро Мехед також повідомив, що із суботи на неділю нашим військовим доставили продукти, воду, інші необхідні речі. «Вживаємо усіх заходів для посилення позицій 24-ої бригади, а також 72-ої механізованої і 79-ої аеромобільної бригад», – зазначив заступник міністра оборони.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Помер народний артист ...

КОМЕНТАРІ