У Львівській області володимир Харчук взяв участь у відкритті дільниці соціальної реабілітації засуджених

У Львівській області володимир Харчук взяв участь у відкритті дільниці соціальної реабілітації засуджених

29.07.14 17:05 0 640
У виправній колонії № 48, що у Львові на вул. Стрийській, відкрили дільницю соціальної реабілітації засуджених. Участь у відкритті взяли начальник управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області Михайло Дзюдзь, заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук, капелани, а також представники громадськості.

Головне зі завдань створення дільниці соціальної реабілітації засуджених – це адаптація до життя після звільнення з місць позбавлення волі.

Ув’язнені у вільний від роботи час можуть пересуватись територією дільниці вільно, носити цивільний одяг, мати при собі гроші та цінні речі. Вони мають право відправляти листи, отримувати бандеролі, посилки, передачі, одержувати короткострокові побачення без обмеження.

«Побутові умови тут наближені до життя на свободі і, що дуже важливо, засуджених, які перебуватимуть у дільниці, працевлаштовуватимуть. Тобто, вони самі на себе зароблятимуть», – сказав заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук.

У дільниці соціальної реабілітації тримаються вперше засуджені до позбавлення волі за злочини, вчинені з необережності, злочини невеликої та середньої тяжкості.

Фото Департаменту інформації Центру військового капеланства.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Операція ...

КОМЕНТАРІ