Свободівці Стрийщини допомагають українським військовим на сході

Свободівці Стрийщини допомагають українським військовим на сході

29.07.14 10:09 0 680
Понад тиждень депутати Стрийської районної ради від ВО "Свобода" Мар'ян Берездецький та Михайло Лапчук перебувають у зоні воєнного протистояння на сході України. Туди вони прибули, щоби надати допомогу українським військовим і спільно з іншими громадськими активістами доставили в батальйони матеріяльно-технічні засоби, продукти харчування, засоби гігієни, що надали приватні підприємці Стрийщини та Закарпаття.

Зокрема, у неділю, 27 липня, депутати-свободівці Стрийської райради відвідали бійців батальйону українського війська, що базується неподалік міста Дебальцеве Донецької області. Як зазначив Мар'ян Берездецький, настрої в батальйоні загалом позитивні, дух українських вояків піднесений – бойовий. Львівські десантники готові довесті, що вони не зганьблять пам'яти своїх легендарних дідів-прадідів, які свого часу зі зброєю в руках відстоювали незалежність і цілісність України.

Єдине спільне бажання, яке висловили українські військові у зоні АТО, - це те, щоби на Донбасі скоріш скінчилися всілякі смертельні жахіття, щоб Україна була цілісною й неподільною, щоби нарешті настав мир і всі солдати та офіцери повернулися додому – повернулися живими й неушкодженими.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сімейний бізнес за ...
Наступна новина: У Волинській області троє ...

КОМЕНТАРІ