Львівські правоохоронці затримали львів'янина, який розраховувався підробленими грошовими банкнотами

Львівські правоохоронці затримали львів'янина, який розраховувався підробленими грошовими банкнотами

29.07.14 09:29 0 678
Раніше судимий чоловік, поблизу одного з ринків міста, вибрав собі товар та розрахувався з продавцем фальшивою 200 гривневою банкнотою. Працівники міліції затримали зловмисника на «гарячому».

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили 33-річного львів’янина, який вже був раніше судимим, під час збуту фальшивої 200 гривневої банкноти.

«Ми на «гарячому» викрили зловмисника, коли він, біля одного з ринків міста, вибрав собі товар та розрахувався з продавцем фальшивою банкнотою. Також у нього було виявлено та вилучено 50 гривневу банкноту яка також виявилась підробленою», - повідомила начальник сектору ДСБЕЗ Франківського РВ майор міліції Олеся Дворянин.

Згідно проведеної експертизи 200 гривнева та 50 гривнева купюри є підробленими.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Районний суд міста Львова, 33-річному зловмисникові обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ