У Рівненській області для відпочиваючих рятувальники ДСНС провели акцію “Безпечні канікули”

У Рівненській області для відпочиваючих рятувальники ДСНС провели акцію “Безпечні канікули”

29.07.14 08:06 0 724
Рятувальниками на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро» ВП «Рівненська АЕС» було проведено акцію «Безпечні канікули». Де працівники Кузнецовського міського сектору, ДПРЧ-12 та ДПРЧ-2, навчали дітей правилам безпечної поведінки на воді, у лісі, під час грози.

В рамках акції на березі Білого озера бійцями ДСНС було організовано показ сучасного обладнання, пожежно-рятувальної техніки, захисного одягу, спорядження та способи гасіння пожежі за допомогою вогнегасників та пінних стволів, що викликало неабияку зацікавленість, як у дітей так і у дорослих. Було організовано змагання серед дітей – одягання захисного одягу на швидкість, за що переможці були нагородженні цінними подарунками.

Також, усім бажаючим були вручені пам’ятки щодо безпечної поведінки на водних об’єктах разом із солодощами для кращого відкарбування в пам’яті дітей. А рятувальники місцевої станції Рівненської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах показали способи рятування людини на воді та алгоритм надання їм першої долікарської допомоги.

По закінченню акції дітлахи щиро дякували рятувальникам та фотографувалися з ними фоні пожежних автомобілів.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники разом з ...
Наступна новина: У Львівській області III ...

КОМЕНТАРІ