Тернопільські "соколята" стали чемпіонами з тайського боксу

Тернопільські "соколята" стали чемпіонами з тайського боксу

29.07.14 18:05 0 848
26 липня 2014 року у Вінниці відбувся відкритий чемпіонат з тайського боксу ("Муай-Тай"). Зі змагань хлопці Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" повернулися переможцями: Павло Павловський і Олександр Дмитришин вибороли перші місця, Ігор Калинюк, Андрій Бойчук, Олександр Івахів – другі.

"Тайський бокс, відомий ще як "Муай-Тай" або "бокс восьми кінцівок", вважають одним із найефективніших єдиноборств. Ще зовсім недавно його вважали екзотикою в Україні, а нині ним займаються сотні дітей та дорослих. Він дає не тільки добрий фізичний розвиток, а й виховує впевненість у собі, командний дух", – розповів голова Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" свободівець Ігор Бойчук.

"Щосуботи в Парку національного відродження проводять тренування з тайського боксу. Вони включають у себе біг, відпрацювання ударів та покращення техніки ведення поєдинку. Уже з вересня плануємо проводити тренування з тайського боксу у 1-й школі. У нас є ідея запуску у цій школі секції з тайського боксу. Де зможуть займатися цим видом боротьби діти", – розповів майстер спорту, володар двох чорних поясів, тренер Володимир Масик.

Нагадаємо, що"Сокіл" – молодіжна громадська організація, створена восени 2006 року як аналог однойменної спортивної організації, що існувала впродовж першої половини ХХ століття. В основу її діяльності покладена ідеологія українського націоналізму: виховання у своїх членів любови до батьківщини, шанобливе ставлення до національних традицій і звичаїв, повагу до батьків, вивчення історії та змагання за те, щоб українці відігравали провідну роль у своїй державі та повноцінно впливали на політичне життя краю й розвиток України. Організація займається пропагандою здорового способу життя. Влітку за сприяння організації відбуваються тренування з тайського боксу просто неба. Також "Сокіл" провів перший етап відкритого офіційного регулярного чемпіонату міста із "Вуличних тренувань" ("Стріт Воркауту"), і здоровий забіг на честь дня народження генерала Української Повстанської Армії Романа Шухевича.

Члени Тернопільської обласної молодіжної громадської організації "Сокіл" неодноразово брала участь у чемпіонатах областей, загальноукраїнських чемпіонатах, кубках, міжнародних турнірах. За сприяння Тернопільського "Сокола" 2013 року в Тернополі відбувся Перший відкритий чемпіонат з тайського боксу.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ