На Тернопіллі свободівець-голова Лановецької РДА сприяє наданню коштів на медогляд для військовозобов'язаних

На Тернопіллі свободівець-голова Лановецької РДА сприяє наданню коштів на медогляд для військовозобов'язаних

29.07.14 17:38 0 640
Голова Лановецької районної державної адміністрації свободівець Іван Друзь скликає сесію для ухвалення рішення щодо надання коштів на проходження медогляду військовозобов'язаними району. Відповідне звернення свободівець озвучив на нараді з міським та сільськими головами 22 липня 2014 року. Пропозицію голови Лановецької районної державної адміністрації Івана Друзя щодо скликання сесії та ухвалення рішення про надання коштів на потреби центральної районної лікарні для проходження медогляду військовозобов'язаними підтримали присутні на зустрічі депутати-свободівці Лановецької районної ради Руслана Кушнір та Василь Теслюк.

"Верховна Рада України ухвалила закон про часткову мобілізацію. Перед нами теж стоять певні завдання. О.Богатюк, виконувач обов'язків головного лікаря центральної районної лікарні, звернувся до нас із проханням посприяти коштами з районного б'юджету, бо в районі є необхідність провесті медогляд усіх військовозобов'язаних. Ми розуміємо важливість цього заходу і все зробимо для вирішення питання", – зазначив Іван Друзь.

Медичний огляд включає в себе вивчення та оцінку стану здоров'я громадян на момент огляду в цілях визначення ступеня придатності до військової служби. Але для проведення медогляду держава повинна забезпечити усім необхідним обладнанням. В Лановецькій центральній районній лікарні бракує коштів на придбання флюорографічної плівки, реактивів для здійснення необхідних аналізів. Лікарня потребує відповідні медичні препарати, без яких неможливо пройти медобстеження.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 5405 одиниць ...
Наступна новина: У Нововолинську затримали ...

КОМЕНТАРІ