На Хмельниччині у Нетішині правоохоронці затримали жінку, яка через ревнощі ледь не позбавила життя свою подругу

На Хмельниччині у Нетішині правоохоронці затримали жінку, яка через ревнощі ледь не позбавила життя свою подругу

30.07.14 13:58 0 654
До чергової частини Нетішинського міськвідділу міліції з приймального відділення лікарні надійшло повідомлення про те, що каретою «швидкої» доставлено жінку у важкому стані з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаних ран. Членам слідчо-оперативної групи вдалось у лічені години встановити обставини скоєння злочину та особу, яка його скоїла.

У ході проведення оперативних заходів було з’ясовано, що тілесні ушкодження 29-річна потерпіла отримала під час суперечки зі старшою подругою. Того вечора вона прийшла до своєї 50-річної знайомої і жінки довго сиділи за пляшкою зі спиртним.

За вживанням оковитої подружки не угледіли, як почали сваритися. Суперечка за чоловіка переросла у бійку. Хазяйка дому, довго не роздумуючи, схопила кухонного ножа та нанесла два удари в спину приголомшеній гості. Остання, ледь отямившись, кинулася втікати. Вибравшись з лап «гостинної товаришки», бідолашна звернулась до перехожих за допомогою. Небайдужі люди викликали «швидку».

По даному факту розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу України. Слідчим призначено ряд експертиз, після надходження результатів яких та встановлення ступеня тяжкості нанесених тілесних ушкоджень потерпілій, можлива перекваліфікація кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального Кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ