31 липня прибиратимуть центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки

31 липня прибиратимуть центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки

30.07.14 09:40 0 636
У залі засідань міської ради відбулася нарада з питань благоустрою міста до Дня Незалежності України та Дня міста. Її провів радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока.

Він закликав працівників установ та організацій, представників суб’єктів господарювання, навести лад біля своїх приміщень і на прилеглих територіях.

Учасники наради мали можливість переглянути слайди, на яких показано об’єм виконаних робіт з благоустрою міста Луцька. Адже з початку року у загальноміських екологічних акціях взяли участь близько 200 підприємств, установ, закладів та організацій, понад 40 тисяч чоловік, з них майже половина – учнівська та студентська молодь. Було прибрано 18 гектарів прибережних, і водоохоронних смуг наших річок Стир, Сапалаївка, Омелянівка, Жидувка. У парках і скверах міста висаджено 3 тисячі дерев та 600 декоративних кущів.

31 липня відбудеться екологічна акція у центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки. Борис Сорока поставив завдання, які потрібно буде виконати, з викошування трави, вирубки, очищення території від порослі і самонасіву.

Для зручності парк поділили на сектори, за кожним із них призначили відповідального працівника міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Навчальний рік на ...

КОМЕНТАРІ