У Рівному оголошено конкурс на відбір інвестиційних проектів, які передбачають залучення коштів місцевого бюджету

У Рівному оголошено конкурс на відбір інвестиційних проектів, які передбачають залучення коштів місцевого бюджету

30.07.14 09:30 0 611
До уваги суб’єктів підприємницької діяльності!

Управління економіки міста, як головний розпорядник коштів виділених на фінансування заходів Програми розвитку малого і середнього підприємництва в місті Рівному на 2014-2015 роки, оголошує конкурс на відбір інвестиційних проектів, які передбачають залучення коштів місцевого бюджету на відшкодування плати за користування позиками (у тому числі фінансовими кредитами) банків та інших вітчизняних і зарубіжних фінансових установ. Заявки на участь у конкурсі приймаються до 1 вересня 2014 року.

Участь у конкурсі можуть прийняти суб’єкти малого та середнього підприємництва, які розробили інвестиційні проекти, що передбачають:

- впровадження енергозберігаючих та екологічно чистих технологій;

- освоєння виробництва продукції (товарів, робіт, послуг) експортного та імпортозамінного спрямування;

- модернізацію, оновлення та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів виробництва товарів (надання послуг, виконання робіт).

Основні вимоги до претендентів на отримання відшкодування з місцевого бюджету є:

- забезпечення співфінансування інвестиційного проекту за рахунок власних коштів у розмірі не менше 20 відсотків його вартості;

- наявність цільової позики (кредиту) фінансової установи для реалізації інвестиційного проекту (на капітальні інвестиції).

З положенням про конкурсний відбір інвестиційних проектів суб'єктів малого та середнього підприємництва міста, які передбачають залучення коштів місцевого бюджету для відшкодування плати за користування позиками (у тому числі фінансовими кредитами) банків й інших вітчизняних та зарубіжних фінансових установ (рішення виконавчого комітету міської ради від 13 липня 2010 року №117) можна ознайомитись на офіційних сайтах виконкому (www.city-adm.rv.ua) та управління економіки міста (www.economy.rv.ua).

Детальну інформацію щодо умов участі у конкурсі можна отримати за адресою: м.Рівне, вул.Поштова,2, каб.1, або за телефоном 22-42-18, 22-59-46.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ