Тернопілля: кременецькі лижники привезли дев’ять медалей із «Турне двох трамплінів»

Тернопілля: кременецькі лижники привезли дев’ять медалей із «Турне двох трамплінів»

30.07.14 10:43 0 605
Кубок України серед юнаків зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства «Турне двох трамплінів» відбувся у селищах Верховина та Ворохта Івано-Франківської області. Тернопільщину на цих змаганнях представляли 14 вихованців Кременецької СДЮШОР.

Серед спортсменів молодшої групи 2000-2001 року народження кременчанин Віталій Гребенюк здобув дві бронзові медалі: атлет був третім і у стрибках на лижах з трампліну, і в лижному двоборстві.

Ще чотири нагороди – два «золота» і два «срібла» – вибороли наші земляки серед спортсменів 1998-99 років народження. Так, у стрибках на лижах з трампліну Степан Пасічник посів перше місце, а Дмитро Мазурчук був другим. Зате у двоборстві Дмитрові вдалося таки отримати ще й золоту медаль, а срібним призером став його колега по команді Василь Чава.

Паралельно зі змаганнями юнаків у Верховині та Ворохті проходив також Кубок України зі стрибків на лижах з трампліну та лижного двоборства серед дорослих спортсменів. Кременчанам тут теж вдалося завоювати дві срібних і одну бронзову нагороди. Так, у стрибках Андрій Климчук (на фото) посів друге місце, поступившись Віталію Калініченку з Ворохти. У двоборстві перемога теж дісталася спортсмену з Ворохти Андрію Калінчуку, зате «срібло» і «бронзу» вибороли кременчани: Руслан Баланда зайняв друге місце, а Василь Чава був третім.

Готували команду до змагань тренери Олександр Точинський, Олег Бережанський, Ярослав Карпець, Василь Стрільчук, Петро Генюк та Микола Козлов.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: завершилася ...

КОМЕНТАРІ