Трасу Тернопіль-Львів ремонтують

Трасу Тернопіль-Львів ремонтують

30.07.14 17:15 0 670
Триває ремонт траси Тернопіль-Львів. Уже завершили ділянку від 101-го до 102-го кілометру. Виконаних робіт на півтора мільйона гривень. У розпалі дорожні роботи на ділянці 109-го кілометра. Їх орієнтовна вартість становить 3 млн грн.

Якість зробленого дорожниками 28 липня перевірив голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк. Він наголосив, що для нашого краю Львівський напрямок – один з пріоритетних.

«Тернопільщина має вигідне географічне розташування для розвитку логістики, а маючи якісне дорожнє сполучення з іншими регіонами може стати одним з основних логістичних центрів у Західній Україні. Це створить нові робочі місця, – зазначив Олег Сиротюк. – Ми маємо перспективні плани на розвиток логістичних центрів в області, однак для їх розвитку потрібне якісне сполучення».

Начальник Служби автомобільних доріг в області Богдан Юлик додав: «Тернопільська облдержадміністрація визначила основні ділянки дорожньо-ремонтних робіт. У першу чергу відремонтують місця, де найбільша концентрація ДТП, ділянки автомобільних шляхів міжнародного та національного значення».

Якість дорожніх робіт контролює і громадськість. Заступник голови Автомайдану Тернополя Роман Саган констатував, що тісна співпраця зі Службою автомобільних доріг Тернопільської області налагодилася близько трьох місяців тому. Активісти повідомляють Службу про проблемні місця на дорогах та відзначають ділянки, що, на їхню думку, потребують нагального ремонту.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Через укуси змій на ...
Наступна новина: Протягом вихідних на Волині ...

КОМЕНТАРІ