Тернопільські свободівці передали батальйону територіяльної оборони Тернопільської області освячену хоругву

Тернопільські свободівці передали батальйону територіяльної оборони Тернопільської області освячену хоругву

30.07.14 08:59 0 697
25 липня 2014 року в архикатедральному соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці УГКЦ освятили хоругву Матері Божої Зарваницької. Її вручили українським воякам як бойове знамено, аби вона оберігала їх і допомагала нашим солдатам. військовослужбовці стоять на сторожі цілісності нашої держави, і від них залежить, якою буде Україна в майбутньому. Тернопільці сподіваються, що святість хоругви допоможе здобути мир і всі солдати та офіцери повернуться додому живими й неушкодженими. Молитва допоможе зберегти Україну цілісною й неподільною.

"Пресвята Богородице, спаси воїнів", – написано на цій хоругві. І слова ці відлунюють нині в кожному серці, – зазначив голова Тернопільської обласної адміністрації свободівець Олег Сиротюк. – Нехай ця хоругва стане оберегом для наших земляків, які зі зброєю в руках відстоюються мир і єдність України. Нехай береже їх від усякого зла, бо захищають правду".

"Хочу висловити щиру подяку владиці Василію, архиєпископу та митрополиту Тернопільсько-Зборівському, за те, що благословив на її створення. Дякую людям, які вишили її", – сказав голова Тернопільської районної державної адміністрації свободівець Андрій Строєвус.

Націоналісті підкреслили: у цей складний для країни час кожен за можливостями зобов'язаний робити спільну справу, по-максимуму докладатися для допомоги, щоби настала перемога над окупантами. Солдати мають знати, що за ними стоїть цілий народ. З ними Бог і з ними Україна!

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ