Сергій Надал перевірив стан сховищ у Тернополі

Сергій Надал перевірив стан сховищ у Тернополі

30.07.14 14:32 0 644
Міський голова Сергій Надал 29 липня перевірив стан сховищ, які розміщені у Тернополі. Загалом у місті сховища поділяються на три види: споруди цивільного захисту, протирадіаційні укриття та бомбосховища загальною кількістю 91 об’єкт.

«Дані сховища знаходяться на підприємствах різних форм власності, - розповідає міський голова Сергій Надал. – У першу чергу вони передбачені для працівників, які знаходяться на підприємствах, а мешканці житлових будинків повинні ховатися у підвальних приміщень, підземних парковках та гаражах».

Міський голова запевнив, що враховуючи ситуацію в Україні, усі об’єкти приведені у повну готовність, забезпечені паливно-мастильними матеріалами та влада наразі веде перемовини з об’єктами торгівлі, щоб визначити запас продуктів харчування, необхідні для забезпечення життєдіяльності міста.

"На кожний випадок надзвичайних ситуацій підготовлено варіанти оповіщень. Уважно вислухавши повідомлення кожний громадянин повинен діяти без паніки і метушні у відповідності з отриманими вказівками», - розповідає в.о. начальника відділу надзвичайних ситуацій Андрій Поліщук. - Так, кожний громадянин, який знаходиться на робочому місці, повинен виконувати всі розпорядження керівника цивільного захисту суб’єкта господарської діяльності. Якщо сигнал застав вас в транспорті, громадському місці необхідно уважно і спокійно вислухати повідомлення, визначитись, де поблизу знаходиться укриття і як найшвидше добратися і укритися в них. Якщо є час - то добратися додому і діяти у відповідності з отриманими вказівками".

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Луцьку бійцям І ...

КОМЕНТАРІ