Футбольні хулігани побили вікна у потязі Мукачево-Сянки

Футбольні хулігани побили вікна у потязі Мукачево-Сянки

30.07.14 08:08 0 762
Уболівальники однієї з футбольних команд розбили 9 вікон та поламали лавку в поїзді Мукачево-Сянки. Інцидент стався після закінчення перегляду матчу, коли група осіб слідувала потягом. Працівники міліції, які супроводжували поїзд затримали чотирьох молодих людей.

В м. Ужгород відбувався футбольний матч між командами ФК «Говерла» Ужгород - ФК «Карпати» Львів. Після закінчення перегляду матчу, уболівальники приміським поїздом №6528 сполученням «Мукачево-Сянки» прямували зі ст. Ужгород до ст. Сянки з подальшою пересадкою по ст. Сянки на приміський поїзд сполученням «Сянки-Львів».

Поїзд з футбольними вболівальниками супроводжувався нарядом міліції. Під час слідування футбольні вболівальники почали поводити себе агресивно, вчиняти хуліганські дії. Як наслідок, ними було розбито декілька вікон в останньому вагоні приміського потягу сполученням «Мукачево-Сянки».

Даний приміський потяг було зупинено по ст. Великий Березний. Виходом на місце події правоохоронців встановлено, що в вагоні приміського електропоїзда №6528 сполученням «Мукачево-Сянки» розбито 9 вікон та зломано одну лавку. Затримка руху електропоїзда склала 03.32 год.

Про порушників відомо те, що вони знаходились в стані алкогольного сп’яніння. Усі мешканці міста Львова, 1993, 1997, 1998 та 1992 року народження. В даний час вирішується питання про притягнення затриманих до відповідальності.

За даним фактом внесено відомості до ЄРДР та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.296 КК України.

ПЗГ УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 02.08. о 16:00 в місті ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ