Звернення ДАІ Закарпаття до водіїв та гостів краю (+фото)

Звернення ДАІ Закарпаття до водіїв та гостів краю (+фото)

30.07.14 16:29 0 680
Державна автомобільна інспекція Закарпатської області звертається до водіїв та гостів краю, які по ряду причин змушені виїжджати на автодороги міжнародного та обласного значення.

З 28 липня 2014 року з 13 години, трасу в с.Ракошино, Мукачівського району перекрито жителями села, у зв’язку з протестом проти нової хвилі мобілізації чоловіків до зони АТО на Сході України. Міжобласні та міжнародні рейсові автобуси, які їдуть до Ужгорода, направляють через м.Чоп.



Вже 29 липня 2014 року знову перекритий участок автодороги державного значення Н – 09 Мукачево – Ів. Франківськ – Рогатин – Львів неподалік с. Сокирниця Хустського району на пішохідному переході в наслідок групового переходу людей близько 60 чоловік (мешканці Хустського району), які не згідні з мобілізацією їх рідних перекрили рух транспортних засобів.



Також перекривають автодорогу Т 0710 Велика Добронь – Мукачево, між селами Лучки – Страбичово, Ужгородського району.



На 29.07.14 року, на 17.00 год. в Закарпатській обласній державній адміністрації заплановано зустріч керівництва області з протестувальниками.

Тому, Державтоінспекція наполегливо просить водіїв без необхідності не вирушати в дорогу, доки ситуація не розрішиться. Але, якщо уникнути поїздки не можливо, то враховуючи склавшуся обстановку з порозумінням віднестися до неї і спробувати об’їхати заблоковані участки дороги. Так, наприклад, с. Ракошино, Мукачівського р-ну можна об’їхати через Чоп – В.Добронь – Берегово.

Про нову інформацію буде повідомлено окремо.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ