В Чернівецькій області рятувальники ліквідували загорання пшениці на площі 3 га ,

В Чернівецькій області рятувальники ліквідували загорання пшениці на площі 3 га ,

31.07.14 08:00 0 675
29 липня на спецлінію 101 міста Вижниця надійшло повідомлення про загорання пшениці на корню у селі Коритне Вижницького району. На ліквідацію пожежі відразу виїхали рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 4 міста Вижниця та вогнеборці міста Вашківці. Вітер сприяв швидкому поширенню вогню, тому до прибуття вогнеборців площа пожежі складала 3 га. Першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого розповсюдження полум’я. За лічені хвилини рятувальники локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття.

В подальшому пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено пшеницю на площі 3 га. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділі дозволили врятувати від знищення пшеницю на площі 5 га. Причину виникнення пожежі та суму збитків встановлюють фахівці Управління ДСНС України у Чернівецькій області. Загиблих та травмованих немає.

Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує громадянам, що у спекотний період року для виникнення пожежі на відкритій території достатньо необережно кинутого сірника чи недопалка. Дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть ваше життя та майно!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Судитимуть горе-жартівника, ...

КОМЕНТАРІ