У Волинській області рятувальники ліквідували пожежу на зерновому полі площею 14 га та врятували від знищення 23 га пшениці

У Волинській області рятувальники ліквідували пожежу на зерновому полі площею 14 га та врятували від знищення 23 га пшениці

31.07.14 08:46 0 679
29 липня о 17:25 поблизу с. Широке Горохівського району Волинської області трапилась пожежа на пшеничному полі ТОВ «Горохів-насіння».

До місця лиха одразу було направлено чергову варту ДПРЧ-9 з райцентру та місцеву пожежну команду селища Мар’янівка. До ліквідації пожежі залучались також 2 трактори.

Завдяки оперативним діям рятувальників УДСНС України у Волинській області, місцевих пожежників та при допомозі працівників сільськогосподарського підприємства, о 17:52 пожежу вдалося ліквідувати та врятувати 23 га пшеничного поля. Вогнем пошкоджено пшеницю на корені на площі 14 га.

На місці події працювала оперативна група управління ДСНС України у Волинській області. В ході розслідування обставин події та причини пожежі було встановлено, що лихо трапилось через необережне поводження з вогнем 42-річного місцевого фермера - Харчуна В. при спалюванні стерні на сусідній з пшеничним полем власній ділянці.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відомий актор Олексій ...
Наступна новина: Василь Хомінець: «До кінця ...

КОМЕНТАРІ