На Волинь завітали журналісти зі Східної та Південної України

На Волинь завітали журналісти зі Східної та Південної України

31.07.14 09:33 0 878
У рамках проекту «Схід-Захід: Редакції за обміном», на Волинь прибули 15 журналістів, редакторів та блогерів зі Сходу та Півдня України. Метою заходу є ближче познайомити представників ЗМІ з особливостями нашого краю, його культурою та історією.

з ними зустрілися перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик та перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Першим слово взяв Олександр Пирожик, який розповів про шляхи співпраці обласної влади з представниками засобів масової інформації краю. Він наголосив, що представники влади завжди готові до спілкування з працівниками ЗМІ. Зауважив, що журналістів запрошують на наради, зустрічі, аби вони могли поінформувати громадськість про важливі події та рішення влади. Він також акцентував на тому, що українські ЗМІ виявилися не готовими до інформаційної війни, яку нам нав’язала Росія, а тому програють її і закликав активно працювати над покращенням правдивого інформування наших громадян про події, що відбуваються.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук подякував організаторам зустрічі та гостям, які прибули до нашого міста, адже саме брак спілкування спричинило ситуацію, яку ми маємо в державі. Він коротко поінформував присутніх про історію нашого міста, його економічний потенціал, соціальну сферу. Потім він відповів на запитання журналістів. Одне з них стосувалося функціонування громадського транспорту у місті Луцьку і врегулювання питання тарифів. Святослав Кравчук зауважив, що на ринку перевезень міста працюють як комунальне підприємство «Луцьке підприємство електротранспорту», так і приватні перевізники. За його словами, у зв’язку зі зростанням вартості паливно-мастильних матеріалів міська влада була змушена піти на підняття вартості проїзду, але новий тариф максимально економічно обґрунтований. Також пояснив, що більшість пільговиків перевозять тролейбуси ЛПЕ, а там де вони не курсують, згідно договору, пільгові перевезення забезпечують маршрутні таксі.

Журналістів також цікавило, як ставиться волинська влада до доцільності децентралізації влади, як вирішуються проблеми біженців зі Сходу у нашому регіоні, участь волинян в антитерористичній операції.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині на річці ...
Наступна новина: У Тернополі триває ...

КОМЕНТАРІ