Волинська область: працівники ДСНС проводять пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів

Волинська область: працівники ДСНС проводять пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів

31.07.14 12:56 0 755
Днями особовим складом державного пожежно-рятувального поста №20 смт Торчин у вільний від чергування час здійснено подвірні обходи житлового сектору 3-х сіл Смолигівської сільської ради. Луцького району Волинської області.

До проведення роз’яснювальної пожежно-профілактичної роботи серед населення в літній пожежонебезпечний період залучались працівники сільської ради та соціального захисту. Особлива увага приділялась помешканням, де проживають одинокі громадяни похилого віку, багатодітні сім'ї та інші соціально-незахищені верстви населення.

Загалом працівники ДСНС завітали до 38 житлових будинків, провели інструктажі 77 особам.

Як зазначив начальник ДПРП-20 селища Торчин підполковник служби цивільного захисту Юрій Вавров, під час подвірного обходу усім громадянам доведено основні вимоги правил пожежної безпеки для житлових будинків та, за згодою власників, вказано на наявні порушення у їхніх помешканнях. Рятувальники наголосили громадянам на недопущенні використання відкритого вогню поблизу зернових полів і спалюванні пожнивних залишків під час жнивної кампанії, акцентували увагу дітей та дорослих на дотриманні правил безпеки при відпочинку на водних об’єктах.

Під час відпрацювання здійснено перевірку стану протипожежного водопостачання сільської ради.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ