Відомий актор Олексій Серебряков відмовився від російського громадянства

Відомий актор Олексій Серебряков відмовився від російського громадянства

31.07.14 08:43 0 723
Відомому російському актору Олексію Серебрякову настільки набридла хамська путінська Росія, що він вирішив виїхати в Канаду, відмовившись від російського громадянства.

«Часто в Росії кажуть про те, що усмішки в західних країнах штучні. Але мені вже кращі штучні усмішки, ніж щира злість. У нас абсолютно рабська психологія! А демократія – це відповідальність. Народ у кращому випадку делегує когось у владу. Мовляв, ось ми тебе обрали – ти за все відповідай, вирішуй наші проблеми! Демократія – це прийняття рішення на основі знань, чіткого розуміння того, між чим ти вибираєш. А я особисто не бачу бажання людей розвиватися, підвищувати свою кваліфікацію, працювати і, врешті-решт, нести відповідальність, в тому числі за країну, за владу. А тих, хто хоче – крапля в морі», – так пояснює актор прийняте ним рішення.

Олексій Серебряков заявив: він мріє, щоб його діти росли у країні, де цінуються знання, працьовитість і де «не обов’язково штовхатися ліктями, грубіянити, бути агресивними і боятися людей».

«Вулична ідеологія цивілізованої країни – це доброзичливість і терпимість, те, чого так бракує в Росії, – вважає Серебряков. – На жаль, тут, як би я не ізолював своїх дітей, від хамства й агресії їх не захистиш. Це в повітрі. Хам переміг», пише «Преса України».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ярослав Галяс: "Зі ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ