Путін панічно боїться, що його можуть отруїти, – ЗМІ

Путін панічно боїться, що його можуть отруїти, – ЗМІ

31.07.14 17:45 0 728
Кухар, який раніше працював у Володимира Путіна, розповів, що російський президент вимагає перевіряти кожну страву на наявність отрути.

Про це пише The Daily Mail.

«Путін наказує перевіряти усі страви на наявність отрути кваліфікованій людині, яка дає гарантію, що страва безпечна», – повідомив Жиль Брагар, засновник елітарної асоціації кухарів Club des Chefs des Chefs, які готують для еліти світу.

«Слуги-дегустатори існують досі, але лише у Кремлі: там лікар разом з кухарем перевіряє кожну страву», – стверджує Брагар.

За словами кухаря, американські президенти теж часто просять «перевірити на безпеку» їхню їжу. Джордж Буш під час поїздки у Лондон доручав двом колишнім агентам ФБР знімати проби з усіх страв, які йому подавали.

Вперше ця сенсаційна новина, що нагадала деяким хворобливий страх Йосипа Сталіна бути отруєним, пролунала на засіданні Клубу найкращих шеф-кухарів у Парижі два роки тому. Та якщо у 2012-му повідомлялося, що дегустатор лише пробує всю їжу Путіна, тепер очевидці стверджують, що цей співробітник охорони ще й готує їжу для президента.

Сам Путін завжди підкреслював свою невибагливість у їжі. «Їм все, що дають», – сказав він в інтерв’ю у 2004 році. Натомість його колишня дружина Людмила у 2006 році запевняла, що її чоловік дуже вибагливий і може відмовитися від обіду, якщо йому не сподобається страва.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стрийщина прийматиме 63-й ...
Наступна новина: На Тернопіллі інформація ...

КОМЕНТАРІ