Івано-Франківщина:  в області виникло 6 пожеж, 1 особу травмовано

Івано-Франківщина: в області виникло 6 пожеж, 1 особу травмовано

31.07.14 16:35 0 690
29 липня о 11:29 год. в селі Фитьків Надвірнянського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено 10 м.кв вагонки та пошкоджено котел, стелю на площі 2 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

29 липня о 13:10 год. в селі Загайпіль Коломийського району горіло сміття на відкритій території на площі 25 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

29 липня о 13:12 год. в селищі Єзупіль Тисменицького району на одному із обійсть виникла пожежа літньої кухні. Вогнем знищено речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

29 липня о 16:26 год. в селі Зібранівка Снятинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. На пожежі врятовано 16-річну дівчину, яка отримала опіки нижніх кінцівок. Вогнем знищено житлову кімнату та коридор на площі 22 м.кв., автомобіль «ГАЗ-24», пошкоджено перекриття та покрівлю будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Того ж дня о 16:35 год. в селі Торговиця Коломийського району горів комбайн «КЛАС». Вогнем знищено кабіну, ремні приводу та пошкоджено моторний відсік Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

29 липня о 20:48 год. в Калуші по вулиці Хіміків горів дерев’яний вагончик на відкритій території. Вогнем знищено дерев’яний вагончик на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 1179 пожеж, у вогні загинуло 25 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині триває акція ...

КОМЕНТАРІ