При внесені змін до державного бюджету Ірина Сех пропонує передбачити кошти на відновлення Львівського обласного перинатального центру

При внесені змін до державного бюджету Ірина Сех пропонує передбачити кошти на відновлення Львівського обласного перинатального центру

31.07.14 08:35 0 716
Пропозиції від Львівщини щодо уточнення показників державного бюджету 2014 року надіслала до Міністерства фінансів України голова Львівської ОДА Ірина Сех.

Зокрема, пропонує закласти у державному бюджеті видатки на відновлення діяльності Львівського обласного перинатального центру, який припинив функціонування у 2013 році в зв’язку з реконструкцією, а також на завершення будівництва інших об’єктів соціально-культурного призначення (школи, дитячі садочки тощо). Сума – понад 150 млн. грн., у тому числі для обласного перинатального центру – 106 млн. гривень.

Такі видатки, як наголошує Ірина Сех, у державному бюджеті не плануються, оскільки при запропонованому його корегуванні з Державного фонду регіонального розвитку вилучено 1 млрд. гривень.

Аби отримати кошти на будівництво об’єктів соціально-культурного призначення, голова Львівської облдержадміністрації пропонує повернути 1 млрд. гривень до Державного фонду регіонального розвитку.

Також до Державного фонду регіонального розвитку направити:

– залишки фінансових ресурсів державних капітальних вкладень, що розподіляються Кабінетом Міністрів України (2 млрд. грн.);

- субвенцій на соціально-економічний розвиток окремих територій (0,5 млрд.).

Окрім того, запропоновану субвенцію міському бюджету м.Києва на виконання функції столиці України (1,8 млрд. грн.) і відповідно до ст. 24/1 Бюджетного кодексу України 70% загальної суми (3,7 млрд. грн.) розподілити між територіями пропорційно до чисельності населення.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Ярослав Галяс: "Зі ...

КОМЕНТАРІ