Юрій Підлісний оглянув стан реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру

Юрій Підлісний оглянув стан реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру

31.07.14 09:08 0 688
30 липня, відбулась чергова виїзна нарада на території Львівського обласного клінічного перинатального центру під керівництвом профільного заступника голови Львівської облдержадміністрації Юрія Підлісного.

Участь в нараді взяли також директори департаментів охорони здоров’я, фінансів, економічного розвитку, торгівлі та промисловості та начальник управління капітального будівництва облдержадміністрації, а також представники генпідрядної організації, забудовника й медичні працівники.

Під час наради обговорили стан реконструкції та потребу в коштах для продовження ремонтних робіт. Також піднімалось питання й щодо тимчасового працевлаштування персоналу в інші медичні заклади або ймовірних відряджень в інші клініки області.

Нагадаємо, Львівський обласний клінічний перинатальний центр свою роботу зупинив у вересні 2013 року через реконструкцію, яка передбачалась згідно з Національним проектом «Нове життя» – нова якість материнства та дитинства». Понад 400 осіб відправлені у вимушений простій і отримують 2/3 посадового окладу. Збільшилось навантаження на інші заклади охорони здоров’я. Зупинка центру спричинила зростання перинатальної та малюкової захворюваності, смертності. Загалом кошторисна вартість реконструкції перинатального центру – 100 млн. грн., але, якщо врахувати нинішні ціни, то вартість суттєво зросте.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ