У Львівській області довгобуд у Винниках у найкоротший термін повністю підключать до інженерних мереж

У Львівській області довгобуд у Винниках у найкоротший термін повністю підключать до інженерних мереж

31.07.14 12:44 0 692
Таке завдання перед забудовником 42-квартирного житлового будинку на вул.Винна Гора у місті Винниках поставив заступник голови Львівської облдержадміністрації Володимир Харчук під час засідання робочої групи з питань добудови проблемних об’єктів житлового будівництва на території області. Зокрема, він доручив у максимально короткий термін забезпечити повну газифікацію та електропостачання цього будинку, а також введення його в експлуатацію до листопада 2014 року.

Зазначимо, що зведення даного об’єкту розпочалось у 2008 році, ступінь його будівельної готовності становить 97%. Станом на завершена частина робіт із підключення інженерних мереж, зокрема забезпечено водопостачання та каналізування. В подальшому необхідно провести газо- та електрифікацію будинку, благоустрій території та оздоблювальні роботи. Проблемним питанням залишається заборгованість власників квартир-інвесторів будівництва, а також порушення термінів введення об’єкту в експлуатацію з боку забудовника ПП «Будівельна фірма «Квартал плюс».

Як повідомив представник цього приватного підприємства, для добудови будинку на Винній Горі необхідно близько 500 тис. грн. Відтак, аби ввести його в експлуатацію вони максимально залучатимуть власні обігові кошти, а також кошти інвесторів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ