У Львівській області юрій Підлісний ознайомився з побутом дитячих будинків сімейного типу у селі Пнікут Мостиського району

У Львівській області юрій Підлісний ознайомився з побутом дитячих будинків сімейного типу у селі Пнікут Мостиського району

31.07.14 08:07 0 655
Заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний відвідав дитячі будинки сімейного типу в селі Пнікут Мостиського району.

Зазначимо, станом на в селі Пнікут функціонує чотири дитячих будинки сімейного типу в яких виховується 32 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. До кінця року планується ввести в дію п’ятий будинок, а також добудувати майстерні для дітей. В планах створення Дитячого містечка “Країна дитячих мрій” на базі діючих дитячих будинків сімейного типу у селі Пнікут Мостиського району.

Також під час візиту Юрій Підлісний поспілкувався з батьками-вихователями та вихованцями дитячих будинків сімейного типу, вислухав проблемні питання та надав пропозиції щодо їх вирішення.

Окрім того, заступник голови ОДА зустрівся з батьками-вихователями, які прибули з Донецька і вже другий місяць проживають на території “дитячого містечка”.

На закінчення зустрічі начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Володимир Лис, передав дітям подарунки від пароха церкви Богоявління Стемфордської Єпархії УГКЦ (м.Рочестер) отця Романа Сидоровича – ігрові набори та м’ячі.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Казахстан: головного ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ