Чернігів: Маєте свій рецепт ухи? Почастуйте земляків на фестивалі «Сорока’ух»!

Чернігів: Маєте свій рецепт ухи? Почастуйте земляків на фестивалі «Сорока’ух»!

31.07.14 09:10 0 696
Про особливості проведення в Чернігові заходів до Дня Державного Прапора України та 23-ї річниці незалежності йшлося на робочому засіданні на чолі з секретарем міської ради Владиславом Кухарем.

За словами заступника начальника управління культури міськради Юрія Ткача, в День Державного Прапора 23 серпня на Красній площі відбудеться акція «Прапор єднання». Початок о 10-й годині. «Всіх запрошуємо приєднатися до акції, сподіваємося, що люди підтримають і прийдуть у національному одязі, з символікою в національних кольорах», - звернувся Ю. Ткач.

У неділю 24 серпня в День незалежності у Центральному парку культури і відпочинку на гостей і відпочивальників чекає мистецький фестиваль «Сорока’ух».Ініціатори фестивалю – Чернігівська міська громадська організація «Пласт-Арт». Її очільник Борис Дєдов поділився планами щодо фестивальної програми.

Насамперед, це змагання на «Кращу уху», тобто – найоригінальніший рецепт. Як зазначив директор ЦПКіВ Володимир Хольченков, уже звертаються багато бажаючих представити свої кращі рецепти улюбленої рибної страви – ухи.

Для рибалок готується риболовний чемпіонат, виставка риболовних знарядь. Любителів рибальських історій запрошують до участі в конкурсі на «Правдиву байку». Крім того, на території парку будуть розташовані фотовиставка та виставка майстрів. А святковий концерт за участю місцевих колективів та виконавців стане запорукою гарного настрою.

Початок фестивалю – о 14-й годині.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради

PS: Кулинарные рецепты
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ