На Тернопіллі свободівці Збаража наводять лад у місті

На Тернопіллі свободівці Збаража наводять лад у місті

31.07.14 14:43 0 839
Генеральне прибирання рідного міста Збараж організували члени Збаразької районної організації ВО "Свобода". Кожного вечора мешканці населеного пункту разом зі свободівцями упорядковують вулиці, сквери, територію біля озера для здорових й культурних умовах життя населення.

Зокрема, відбулися роботи в парку Бурляя. Активісти очистили пішохідні доріжки, впорядкували територію – підрізали кущі, збирали сміття, косили траву. За підтримки свободівців для дітей поставили новий і безпечний дитячий майданчик.

Нещодавно в пам'ять героя Небесної Сотні Устима Голоднюка відбулося прибирання міського кладовища.

"12 серпня герою Небесної Сотні Устиму Голоднюку виповнилося б 20 років. На жаль, хлопця було жорстоко вбито. Все місто сумує за Устимом. Він був доброю людиною, зразковим ліцеїстом, хорошим товаришем і вірним другом ", - зазначив голова Збаразької районної організації ВО "Свобода" Юрій Дмитришин.

Нагадуємо, що Устим Голоднюк народився 12 серпня 1994 в місті Збараж. Громадський активіст Євромайдану, боєць 38-ої сотні Самооборони майдану. 30 листопада був побитий, наклали 12 швів на потилиці. Як тільки рани зажили, знову поїхав на Майдан. 20 лютого 2014 року внаслідок вогнепального поранення в голову загинув. Куля снайпера влучила над правим оком і на виході пробила голубу миротворчу каску. Похований у Збаражі.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Делегація з Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ